Join FOOD TAIPEI Webinar : Food Industry in ASEAN Markets


Get ready for the post-pandemic recovery!

The coronavirus pandemic has dramatically changed the way foods are prepared and made available for public consumption around the globe. Taiwan, as one of the worlds’ best food suppliers, is continuing to supply high quality foods both domestically and internationally amid and post COVID-19.

29 MAY 2020, 2:00 PM Taipei Time

Due to the COVID-19 pandemic, FOOD TAIPEI series trade show rescheduled to 17-20, December 2020. TAITRA, the trade show organizer, has launched a Taiwan Trade Shows (TTS) Webinar on 29 MAY 2020, 2:00 PM (Taipei Time) in order to keep stakeholders engaged during this period. Please visit the Taiwan International Trade Shows D’Channel: https://www.youtube.com/channel/UC68UpRzrpyaFcUOC0eX69eA/featured.

Join FOOD TAIPEI webinar: 

Food Industry in ASEAN Markets

TTS webinar will have keynote speakers from Viet Nam, Indonesia and Singapore to share industry insight and explore the impact and opportunities under COVID-19 outbreak.

Speakers:

 Indonesia: Mr. Adhi S. Lukman

  • Chairman of GAPMMI, the Indonesian Food & Beverage Association
  • Chairman of Permanent Committee for Development of Food Industry, Indonesian Chamber of Commerce & Industry (KADIN)

 Viet Nam: Ms. Huynh Kim Quyen

  • Founder/CEO of Queen Food, which is a cradle gathering products from many countries that are famous for nutrition foods of premium quality & good for health.

 Singapore: Mr. Lim Phing Seng

  • Managing Director of Chung Hwa Industries Pte Ltd
  • Chief Executive Officer of Semblog Taiwan (2003-2005)

***FOOD TAIPEI, to be held by TAITRA, is Taiwan's largest and Asia's significant global platform for quality foods procurement and presents the complete supply chain of Taiwan's food industry.

See more at: https://www.foodtaipei.com.tw

***TAITRA, your reliable partner for doing business with Taiwan, has a global network of 64 branch offices dedicated to helping you connect with quality Taiwan partners, suppliers, products, and services. Contact an office near you: https://lnkd.in/eRfrjzb

Artikel Lainnya

  • Mar 28, 2021

    Kualitas Pangan Beku

    Produk pangan beku menjadi semakin digemari konsumen karena beberapa alasan seperti: mengurangi kontaminasi, mengendalikan kerusakan pangan yang diakibatkan oleh mikroba, mengendalikan perkembangan mikroorganisme selama penyimpanan, menghambat penurunan zat gizi, serta mempertahankan kualitas organoleptik. ...

  • Mar 27, 2021

    Pertimbangan dalam Reformulasi Produk Minuman

    Dalam reformulasi bahan pemanis produk minuman, pahami bahwa akan termodifikasi terutama cita rasa, kelarutan, dan viskositasnya. Untuk dapat meningkatkan cita rasa dalam proses pengurangan gula, penting untuk memilih pemanis yang tepat yang ditentukan berdasarkan tujuannya. ...

  • Mar 26, 2021

    Strategi Pengurangan Gula dalam Produk Minuman

    Prevalensi penyakit tidak menular (PTM) di seluruh dunia kian meningkat dari tahun ke tahun, begitu juga di Indonesia. PTM juga dikenal sebagai penyakit kronis, cenderung berlangsung lama dan merupakan hasil kombinasi faktor genetik, fisiologis, lingkungan, dan perilaku. ...

  • Mar 25, 2021

    Formulasi dan Fungsionalitas Snack Bars

    Tren kesehatan dan kebugaran pada produk pangan meningkat pesat pada beberapa tahun terakhir karena konsumen beralih dengan lebih memilih produk yang melalui sedikit proses (less-processed) dan lebih alami/organik dibandingkan produk regular.  ...

  • Mar 24, 2021

    Teknologi Snack Bars Ubi Jalar dan Kacang-kacangan

    Snack bars dapat dibuat dari bahan selain tepung gandum, oats dan granola, yaitu tepung ubi jalar, tepung kedelai dan tepung kacang hijau. Laboratorium Pengolahan Pangan, Balai Besar Litbang Pascapanen Pertanian telah melakukan riset dan pengembangan teknologi snack bars yang dibuat dari bahan pangan lokal.  ...